AUSTRALIË

CANADA

DENEMARKEN

DUITSLAND

FINLAND

FRANKRIJK

GRIEKENLAND

HONGARIJE

IERLAND

ITALIË

LUXEMBURG

NIEUW-ZEELAND

NOORWEGEN

OOSTENRIJK

POLEN

PORTUGAL

SPANJE

VERENIGD KONINKRIJK

VERENIGDE STATEN

ZWEDEN

Neem contact op

Heb je een vraag of een opmerking? Kijk eens onderaan bij de veelgestelde vragen. Vind je geen antwoord? Neem dan contact met ons op via WhatsApp, Messenger of laat het ons weten via onderstaand formulier.

HOE PLAATS IK EEN BESTELLING?

Het is heel simpel! Bij 'Hoe werkt het?' vind je de uitleg in 3 stappen.

BIEDEN JULLIE GEKOELD TRANSPORT AAN?

Nee. Wij hebben geen mogelijkheid om producten gekoeld te transporteren. Alle producten komen aan op buitentemperatuur.

IS ER EEN MINIMUM BESTELBEDRAG?

Ja. Als de totaal waarde van je boodschappen €35 is, kun je bij ons bestellen. De €35 mag van 1 winkel of meerdere winkels komen.

KAN IK KIEZEN UIT VERSCHILLENDE VERVOERDERS?

Ja. We kunnen jouw boodschappen versturen met DPD, DHL, PostNL en DHL Express. Bij tarieven vind je de voordeligste verzendopties. Andere opties kunnen we vrijblijvend voor je in de prijsopgaaf zetten.

HOE KAN IK BETALEN?

We accepteren iDeal, Bancontact, Mastercard, VISA, AMEX, Apple Pay en bankoverschrijving.

KAN IK OOK VAN ANDERE WINKELS PRODUCTEN BESTELLEN?

We kunnen producten van andere webshops voor je bestellen en opsturen. 

WAAROM HEBBEN JULLIE GEEN WEBSHOP EN WERKEN JULLIE MET SCREENSHOTS?

Wij willen graag het volledige assortiment kunnen aanbieden en dat je gebruik kan maken van alle aanbiedingen. En dat voor een eerlijke prijs!

De prijzen en het assortiment van supermarkten wijzigen erg vaak. Met screenshots weten wij welk product jij voor welke prijs en van welke winkel wilt. Op deze manier heb je altijd de meest recente prijzen.

WIE IS COLGO?

Colgo is een kleine onderneming die Nederlanders en Belgen die in het buitenland wonen wil voorzien van Nederlandse en Belgische boodschappen. En dat voor een eerlijke prijs! We zijn gevestigd in een dorp tegen de Belgische grens en hebben zo toegang tot alle supermarkten.

De eigenaar Ruud heeft zelf 3,5 jaar in Canada gewoond en verstuurd al lange tijd boodschappen naar vrienden en familie in Portugal, UK, USA en Canada. Vanuit hier is het idee ontstaan om deze service beschikbaar te maken voor iedereen.

Een prijsaanvraag doe je makkelijk via WhatsApp of Messenger en is altijd vrijblijvend. We doen alle  boodschappen voor je bij jouw favoriete supermarkten en drogisterijen. Zo kun je gebruik maken van het volledige assortiment én alle aanbiedingen!

TIP OM SCREENSHOT TE STUREN?

Je vult je winkelmand rechtstreeks op de website van Albert Heijn, Jumbo, Delhaize, Colruyt, Kruidvat en Etos. Hier maak je screenshots of foto's van zoals in de onderstaande voorbeelden. Zorg ervoor dat alle producten op je screenshots staan. Deze stuur je via WhatsApp of Facebook Messenger naar ons toe.

Lukt het niet? Neem dan contact met ons op.
Telefoon screenshots
Computer screenshots of foto's